Speciaal voor aan jouw muur !

Via deze pagina kom je bij mijn verschillende expositie foto’s. Soms kies ik voor mezelf een doel. Het doel kan zijn een bepaald object of een vooraf gekozen evenement te fotograferen in verschillende situaties en omstandigheden. Ik probeer het object vanuit een ander perspectief te benaderen. Dus foto’s die wel herkenbaar zijn, maar die je niet in eerste instantie op die manier verwacht.
Dit alles mondt soms uit in een expositie als ik daar tevreden over ben. Zo houd ik de fotografie afwisselend en spannend en ontstaan er steeds weer nieuwe beelden met een eigen identiteit.

Interesse in een pareltje aan jouw muur? Alle foto’s zijn te koop ! Ik kan ze in hoge resolutie digitaal aanleveren of laten afdrukken op jouw favoriete materiaal of in jouw formaat naar keuze.
Nieuwsgierig naar de prijzen van de foto van jouw keuze? Neem gewoon contact met mij op via deze site op mail naar marc@marclourens.nl. Samen kijken we wat het mooiste voor jou is!
Momenteel staan onderstaande expositieseries te pronken op deze site :


ZEELUCHT is mijn nieuwste fotoserie. Het zijn foto’s geschoten tegen en net na zonsondergang. Allemaal op het Noordzeestrand, maar in verschillende weersomstandigheden. Dreigende buien, Jacobsladders , en heldere gekleurde luchten wisselen elkaar af. Betoverende kleuren boven het water !

De fotoserie LIVING DOLLS is een artistieke belichaming van paspoppen. Ik maak deze foto’s overal ter wereld, en onder vaak bizarre lichtomstandigheden. Vaak wordt de sfeer van deze foto’s als mystiek,een tikkeltje abstract en kleurrijk ervaren.
ROTTERDAM ! Een afwisselende serie foto’s van de mooie havenstad met de unieke combi van oud en nieuw, en de enige Nederlandse stad met een echte skyline !
SWAN is een doorlopende serie die ik steeds weer update. Ik probeer de ondergewaardeerde zwaan in alle elegantie vast te leggen in verschillende situaties, Over het al gemeen serene foto’s met een accent.
WINGWALKERS is een sepia fotoserie van durfallen die op de vleugel van prachtige dubbeldekkers hun balletuitvoering tonen aan het publiek. En dit terwijl de piloten hun best doen om met het vliegtuig te stunten. Door de kleur en bewerking van deze foto’s herleven oude tijden . Mooi om een aantal als serie aan de muur te plaatsen !
CITY IN (E)MOTION is een serie van gewone mensen die na de vallende duisternis zich voortbewegen in de stad. Juist de beweging wordt benadrukt in deze expositie. Mensen onderweg, met als achtergrond verlichte etalages, straatverlichting en andere mogelijke lichtbronnen.
OOSTWOLD AIRSHOW ! Een reportage van de show van 2019. Met allerlei warbirds en historische beelden.
DRAGONFLY
De habitat van de Libelle en Juffer gevangen in beeld !

Butterfly
Zomerse kleurrijke foto’s van vlinders.